fredag 27. november 2009

Sopp- og potetgryte (indisk)

2-3 porsjoner

ca. 500 g sopp, børstet og kuttet i biter
2 middels store poteter, skrelt og kuttet i biter
2,5 cm ingefær, hakket
2 grønne chili, finhakket
1 stor løk, kuttet i middels store biter
2 tomater, kuttet i biter
1 ts spisskummen
1 ts gurkemeie
1 ts paprikapulver
1 ts koriander
1/2 ts salt
2-3 ss olje

Surr løken til den er blank. Tilsett spisskummen, gurkemeie, paprikapulver, koriander og tomat og stek et par minutter. Tilsett poteten og stek til de er gyldne (jeg bruker å forsteike poteten 5-10 min på svak varme først, jeg liker den best når den er godt gjennomstekt). Tilsett soppen, ingefær, chili og salt. Stek et par minutter over middels varme, til potene og soppen er myke. Serveres med brød.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar