lørdag 3. april 2010

BBQ-tips #5: Frukt på grillen

Fruktskiver
Epler og ananas er kjempegodt som tilbehør til maten, eller bare som snacks. Bruk helst fersk ananas, men hermetisk går også greit. Skjær i skiver eller båter, og strø på sukker (helst brunt) og kanel.

Banansplitt
Del bananen delvis på langs (som en baguette). Ha i biter av mørk sjokolade, pakk hele bananen inn i folie og grill til sjokoladen har smeltet.

Fylte epler
Bland rosiner, nøtter (pecannøtter, valnøtter, hasselnøtter), sukker og kanel. Kutt av toppen på eplet og hul det ut - fjern kjernen men la det være igjen litt bunn, og ha i fyllet. Ha noen biter margarin øverst, og sett på "lokket" (toppen av eplet). Pakk inn i folie, og grill til eplet er mykt.

2 kommentarer:

  1. Hei :)
    Fikk tips om bloggen din, kjempefint å få tips om veganmat og oppskrifter. Trenger masse info nå, ikke minst inspirasjon.
    Legger deg til i bloggrollen min

    SvarSlett
  2. oppdaget bloggen din idag. morsomt at du bor i bodø du også!
    alltid bra å få litt inspirasjon til nye retter. enda bedre er det når man finner det på norsk

    SvarSlett