søndag 25. september 2011

Couscous: mungbønner og cashewnøtter

ca. 2-3 porsjoner

2 dl bløtlagte mungbønner
6-8 sjampinjonger
1 liten boks mais
1 boks hakkede tomater
1 stor løk
1 fedd hvitløk
1/2 ts koriander
1-2 ts tandoori masala
2 ts gurkemeie
Grønnsaksbuljong
Cashewnøtter uten salt (evt. peanøtter eller andre nøtter. Kan droppes)
Cherrytomater
Salt og pepper
Couscous til 2-3 personer

Kok mungbønnene, gjerne i grønnsakkraft og med litt krydder. Hakk sopp og steik i smør i 3-4 min, ha i hakket løk, hvitløk og mais. Stek til løken er blank og soppen myk, tilsett så krydderet. Kok couscous i grønnsakkraft etter forklaring på pakken, tilsett gurkemeie og evt. litt sitronsaft. Serveres med hakkede cashewnøtter etter ønsket mengde og cherrytomater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar