ca. 2-3 porsjoner
2 dl bløtlagte mungbønner
6-8 sjampinjonger
1 liten boks mais
1 boks hakkede tomater
1 stor løk
1 fedd hvitløk
1/2 ts koriander
1-2 ts tandoori masala
2 ts gurkemeie
Grønnsaksbuljong
Cashewnøtter uten salt (evt. peanøtter eller andre nøtter. Kan droppes)
Cherrytomater
Salt og pepper
Couscous til 2-3 personer
Kok mungbønnene, gjerne i grønnsakkraft og med litt krydder. Hakk sopp og steik i smør i 3-4 min, ha i hakket løk, hvitløk og mais. Stek til løken er blank og soppen myk, tilsett så krydderet. Kok couscous i grønnsakkraft etter forklaring på pakken, tilsett gurkemeie og evt. litt sitronsaft. Serveres med hakkede cashewnøtter etter ønsket mengde og cherrytomater.
søndag 25. september 2011
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar