torsdag 9. desember 2010

Spinatsuppe

Ca. 4 porsjoner

1 pk frosset spinat
Ca. 1/3 purreløk
Ca. 1 liter grønnsaksbuljong
Litt revet muskat
1 dl soyamelk eller fløte
Meljevning

Kok opp buljongen, ha i spinaten og kok til den har tinet. Rør inn meljevningen. Tilsett hakket purre og muskat, og la suppen koke i ca. 8 minutter. Ha i melk/fløte.

En av mine favorittsupper - utrolig sunn og god! Passer som et lett måltid eller som forrett.

1 kommentar:

  1. Dette er en privat melding og ikke egentlig ment for veggen din. Fant ikke noen mailadresse jeg kunne nå deg på. Beklager evt ulemper ved at jeg tar kontakt på denne måten, bare slett denne posten om du vil dersom den blir automatisk publisert :)

    Hei! Vi har nettopp utformet og testet et opplegg vi håper vil være nyttig for deg som blogger om veganisme og vegetarisme. Vi håper dette vil bringe vegetarrelatert blogging et skritt videre i Norge:

    http://www.veg-veg.no/blogg/vegvettfakta

    VegVett er et nyttig sett råd - og et kvalitetsstempel for seriøse veggisblogger. Målet er at VegVett både skal gjøre det enklere for nye og etablerte bloggere, men også for lesere av de mange bloggene.

    Vi sendte ut de første følerne til noen utvalgte bloggere før helgen, og samtlige har allerede stilt seg bak VegVett. Nå sender vi ut forespørsler til samtlige veggisrelaterte blogger vi kjenner til:

    Denne uken lanseres nemlig VegVett for alle lesere via våre nettsider, Facebook-siden vår og så videre. Jeg håper du vil vurdere om VegVett er nyttig for deg, og noe du selv ønsker å benytte.

    Vi står klare til å legge deg inn på oversikten over VegVett-bloggere ( http://www.veg-veg.no/blogg/vegvettblogger ). I alle tilfeller hadde det vært spennende å høre din mening om dette initiativet.

    Ha en fin uke!

    Vennlig hilsen,
    Pål W. Thorbjørnsen
    Informasjonsansvarlig, Norsk Vegetarforening
    kontakt@vegetar.com

    SvarSlett