4 tynne skiver brød, helst ukesgammelt landbrød
2 avocadoer
1-2 fedd hvitløk
ca. 1/4 løk
Olivenolje
Salt og pepper
Andre ingredienser du kan bruke hvis du vil/har det for hånden: balsamicoeddik, tomat, sitronsaft, koriander, chili, etc.
Finhakk hvitløken og løken, surr løken til den er blank. Kjør løk, hvitløk, avocado, salt og pepper i en blender til du har en fin puré. Grill så skivene med brød på middels varme, bruk rikelig med olivenolje (de skal være dekket av olje på begge sider, men ikke bruk så mye olje at de blir vasstrukne). Skivene er ferdige når de er gylne på begge sider og skorpen er sprø. Veldig godt! :D
(Hvis du ikke bruker alt pålegget, kan du bruke det som potetgulldipp senere. I såfall bør du, hvis du ikke allerede har gjort det, tilsette litt sitronsaft. Dette holder "guacamolen" grønn og frisk mye lengre.)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar